tiistai 12. huhtikuuta 2016

Viikko muotoilulle!

Tänä keväänä Kuopiossa tapahtuu vihdoin sellaista mitä tänne on kauan kaivattu. Kuopio Design Week järjestetään ensimmäistä kertaa 18.-24.4. Luvassa on yli 50 muotoiluun liittyvää tapahtumaa ympäri kaupunkia koko viikon ajan. Olen todella onnekas äitiyslomalainen, koska pääsen kunnolla kiertämään tapahtumia, kun työt eivät päivisin ole esteenä.

Ohjelmaan kuuluu niin näyttelyitä, workshopeja kuin myös Design Market, joka kruunaa koko tapahtuman. Itsellä jo lompakko huutaa päästä tyhjenemään nuille markkinoille. Arvostan itse valtavasti muotoilua ja pyrin suosimaan pienyrittäjiä sisustushankinnoissa. Kotimaisilta yrittäjiltä suoraan tuotteita ostaessa näkee konkreettisesti kuka tuotteen takana on ja mihin raha menee. Osa tuotteiden tuomaa iloa ovat tarinat niiden takana  ja mikä onkaan parempaa, kuin päästä vaihtamaan sananen tuotteen suunnittelijan tai valmistajan kanssa.

Workshopeissa on hyvin mielenkiintoista ohjelmaa luvassa. Itsehän innostuin tapani mukaan melkoisesti ja ilmoittauduin mukaan. Kässäkerho Pom Pom järjestää Ryijyhurahdus-workshopin torstaina 21.4 jolle minäkin osallistun. Olen aina salaa haaveillut moderneista pienistä ryijyistä seinällemme ja tämä työpaja siis sopii itselleni aivan täydellisesti. Kurssista innostuessani aloinkin jo hieman pohjustamaan aihetta ja seinälle valmistuikin jo jotain. Siitä voisin kertoa lisää omassa postauksessaan.


Ryijyhurahdus
Kuva lainattu Kuopio Design Weekin sivuilta.

Kaikki tapahtuman työpajat löydät täältä.

Design Marketin yhteydessä järjestetään myös bloggaajien tapaaminen. Mahtava päästä tapaamaan muita alueen bloggaajia ja verkostoitumaan. Oma blogiurani alkaakin siis erittäin lupaavissa merkeissä. Tavataan Design Weekillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...