maanantai 4. huhtikuuta 2016

Pari faktaa minusta

Ajattelin heti blogin alkutaipaleella kertoa hieman itsestäni sekä perheestäni. Tulettehan pian näkemään lisää palasia elämästäni. 
 


Asun Kuopiossa mieheni ja pienen poikamme kanssa. Olen parhaillaan äitiyslomalla ja nyt tuntuikin olevan sopiva ajankohta blogin perustamiselle. Vaikka vauva luonnollisestikin on se ajankäytön ykkönen niin nyt kuitenkin tuntuu siltä, että päivään mahtuisi muutamia hetkiä aivan itselleen ja nämä hetket käyttäisin mielelläni bloggaamiseen.


Olen koulutukseltani muotoilija, joten kaikki visuaalinen on lähellä sydäntäni. Tykkään sisustaa ja tehdä kodistamme meidän näköistä. Olen heikkona varsinkin 50-luvun muotoiluun ja pyrinkin metsästämään design-löytöjä kirppareilta. Olen myös intohimoinen kotikokki ja -leipuri, joten tätä puolta tulette varmasti näkemään hyvinkin paljon blogissa. Olipa itseasiassa ensimmäinen kunnon postaukseni juurikin ruokaresepti.
Kesäisin villiinnyn täysin puutarhan pauloihin. Taitoja ei vielä kummoisia ole, mutta tärkeintä siinä touhussa onkin oppimisen ilo. Siskoni puutarhassa on taulu, jossa kiteytyy loistavasti puutarhafilosofiani: Puutarhassa ei ole epäonnistumisia, on vain hyviä kokeiluja. Näitä kokeiluja on siis reilusti sekä täällä kaupunkikodissa, että kesämökillä. Ja samoinhan se on myös sisustamisen kanssa. Ei se ole niin vakavaa, aina voi sisustaa uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...