perjantai 22. huhtikuuta 2016

Raakaa rakkautta


Seikkailin jälleen blogien ihmeellisessä maailmassa etsimässä hieman inspiraatiota keittiön puolelle. Törmäsin todella kauniiseen ja maukkaaseen blogiin nimeltä Feel Good Kitchen. Ihania kasvisruokia ja upeita kuvia. Mielenkiintoni kuitenkin kaapattiin siinä vaiheessa, kun bongasin upeita raakaherkkuja. Olen maistanut raakakakkuja ja raakasuklaata, mutta en ole niitä koskaan tehnyt itse.


Selailin reseptejä ja kuinkas ollakaan. Huomasin, että kaapistani löytyy kaikki tarvittavat aineet raakaherkkujen tekemiseen. Lopulta päädyin tekemään minttusuklaakuutioita ja voin sanoa, että kannatti. Hyvän mielen herkkuja, joista ei tule morkkista. Mikäs sen parempaa. Raakaleipominen (vai millä termillä sitä oikein tulisi kutsua?) oli hauskaa. Otin vain blenderin esille ja surrauttelin erilaisia massoja, joista tämä herkku koostui. Poju katseli mielellään äidin touhuja, kun  samalla selitin mitä kokkaillessa oikein tapahtuu. Nauroinkin juuri miehelle, että vihdoinkin olen saanut oman kokkiohjelman, kun vauva viihtyy loistavasti katsellessaan äitiään keittiössä.

Seuraavalla kerralla aion kokeilla snickers-patukoita. Tällä kertaa taatelit olivat pahimmoilleen loppuneet, joten lisäänpä ne ostoslistalle. Katsotaan innostuisinko itsekin kehittämään jotain raakareseptejä. Oletko sinä kokeillut raakaleivontaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...