Blogi

Tervetuloa Muotopuoliin
Muotopuolia on blogi sisustamisesta, DIY-projekteista sekä maukkaimmista resepteistä. Vuonna 2016 perustettu Muotopuolia on akuutti lääkkeeni sisustuskuumeeseen ja käsillä tekemiseen. Olen spontaani ja innostun helposti kaikesta uudesta. Olen intohimoinen kotikokki ja kulinaristi. Ruokapöydästämme löytyy niin sinisimpukat, kuin karjalanpaistit sulassa sovussa ja kokeilen herkästi uusia reseptejä ja vierailen ravintoloissa kokemassa ravintolakulttuurin uusimmat tuulet. Kokeilunhalu näkyy myös sisustuksessa. Etsin kuumeisesti "sitä oikeaa" ja löytöjä teen niin kirppareilta, kuin sisustusliikkeistäkin.Välillä raapaistaan myös vauvaperheen arkea iloineen ja haasteineen.

Kaihdan blogini kahlitsemista tiettyihin aihepiireihin liian tarkkaan. Olkoon tämä siis hyvän mielen lifestyleblogi ripauksella rakkautta kotiin. Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva se juhannuskoivu kuva, en vaan päässyt siitä lähettämään tätä kommenttia. Otin itsekkin juuri tuollaisen kuvan, kun palautimme telttaa. Kiitos vielä sen lainaamisesta,se oli tosi hyödyllinen meille silloin juhlissa. Kiitos siitä mukavasta ja herkkuja notkuvasta kahvipöydästä juhannuksena, kun haimme sitä. Sinä kyllä häärit siellä kuin se italialianen Mama, ihanaa yhdessäoloa ! Terveiset Kestilästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että teltta pääsi taas käyttöön :) Siinä teltassa onkin jo monet juhlat juhlittu. Tervetuloa palvoville toistekin!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...