torstai 29. syyskuuta 2016

Pop Uppailemassa

Kuopiossa keskustan elinvoimaa koettelee Matkus ja tyhjiä liiketiloja meinaa löytyä turhan monelta kulmalta. Onneksi kuitenkin keskustaa elävöitetään erilaisilla tapahtumilla ja nyt kuunvaihteessa onkin Pop Up Kuopio tapahtuma, jossa keskustan liiketiloihin on perustettu kahden viikon ajaksi Pop up liikkeitä. Valikoimasta löytyy ennestään tuttuja liikkeitä sekä aivan uusia yrityksiä, joiden toiveena on ponnistaa suuren yleisön ulottuville ja perustaa oma kivijalkamyymälänsä keskustaan.

Piipahdimme Pojun kanssa muutamaan Pop uppiin ja niistä täytyy erityisesti nostaa esille Kotimaisen Designin Lastenvaate Pop Up. Kauppakeskus Minnan yläkertaan oli perustettu laaja kattaus erilaisia liikkeitä ja yksi niistä oli tämä Lastenvaate Pop Up. Valikoimaa riitti upeista trikookankaista aina valmiisiin tuotteisiin. Merkkeinä ihastuttavat Höö, Kauneve, PaaPiiDesign sekä Sarah Design. 

trikookankaatPop Up KuopioPaaPiiDesignin herkulliset kankaat saivat myös minun ompeluhimoni nousemaan. Trikoita on kaikissa sateenkaaren väreissä ja kuvioita löytyy niin lapsekkaaseen kuin aikuiseenkin makuun. Itselleni tarttui mukaan iloinen trikoo, josta tavoitteissa olisi tehdä Pojulle pipo ja pöksyt.  Heillä oli myös myynnissä pipojen tupsuja jollainen minunkin piti napata mukaan. Nämä ovatkin kuulema olleet todella suosittuja ja liikkeen perällä odotti uusi kuorma tupsuja ja kankaita. Tarjontaa on siis vielä hyvin tarjolla kaikille teille ompeluhimoisille.

Sarah Design oli minulle uusi tuttavuus, johon ihastuin välittömästi. Graafiset printit olivat yksinkertaisesti toimivat. Tehosteväreinä toimivat keltainen ja harmaa toivat eloa kokoelmaan ja nämä vaatteet sopivat niin tytöille, kuin pojillekin. Itse pidän juurikin siitä, että vaatteet on suunnattu molemmille. Vierastan tytöille vaaleanpunaista ja pojille sinistä ajatusta. Lisäpisteitä Sarah Design saa ehdottomasti myös paikallisuudestaan. Mukaani tarttui jotain meidän Pojulle, mutta täytyy myöntää, että useampi juttu jäi myös himotuslistalle. 

Pop Up KuopioPop Up KuopioPop up kuopioKauneven neuleet ja Höön mustavalkoinen graafisuus täydensivät valikoiman ja tarjonta olikin erittäin laadukas. Lisäpisteitä annan ehdottomasti myös lasten leikkipaikasta sekä mikrosta ja hoitohuoneen käyttömahdollisuudesta. Näin vaunujen kanssa liikkuvana arvostan tälläista suuresti. Vierailun jälkeen jäi päällimäisenä mieleen toive, että kunpa saisimme taas persoonallisen lastenvaateliikkeen Kuopioon. Niiloilon tekemä aukko olisi vihdoinkin paikattava. Itse myös käytän rahani ehdottomasti mieluummin tuotteisiin, joiden alkuperän tunnen ja voin luottaa niiden laatuun. Mieluummin yksi laadukas ja persoonallinen aarre, kuin kaksi massatuotetta! 

Pop Up Kuopio on ehdottomasti käymisen arvoinen ja mielestäni se on myös meidän kuluttajien velvollisuus. On turha harmitella keskustan autioitumista, jos sen eteen ei itse tee yhtään mitään. Menkää ja käykää, ostakaa ja ihmetelkää. Tapahtuman koko kattauksen löydät täältä ja suosittelen myös kurkkaamaan tapahtuman FB-sivuille. Lastenvaate Pop Upillakin on omat sivunsa, joten käykäähän tykkäämässä, jotta kuulette uusimmat uutiset. 

Pop Up Kuopio järjestetään 26.9-8.10 ja tapahtuma huipentuu 6-8.10 Hilipeisiin pilleisiin, jolloin koko keskusta virittäytyy kaupunkikarnevaaleihin. Keskustan liikkeet ovat täynnä ohjelmaa ja hyviä tarjouksia. Menkää ja kokekaa!

Itse suuntaan vielä toiselle reissulle ja tällöin teemana on sisustus.

4 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä kirjoituksesta ja tervetuloa myös jo olemassa oleviin kivijalka ym kauppoihin keskustassa! Terveisin Teija/Babadum Nepal-Intia puoti, Puijonk 15.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Babadum onkin vielä vierailematta, joten täytyypä suunnata askeleet sitä kohti. Keskustan parasta antia ovat ehdottomasti pienet putiikit. Hyvä palvelu ja harkittu valikoima ovat samassa paketissa.

   Poista
 2. Tervetuloa Tiina sisustuskierrokselle yritykseni Savo Living´n Pop-Up myymälään kauppakeskus Minnaan toiseen kerrokseen. SOHVIA, SISUSTUSTA & SAIPPUAA teemalla myymälästä löytyy useiden suomalaisten design- ja muotoilualan yritysten tuotteita, mitä ei löydy tällä hetkellä Kuopiosta mistään kivijalkamyymälästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta Mirella. Kuten tekstissä vähän lupailinkin, niin seuraavan Pop Up kierrokseni teema on juurikin sisustus. Myymäläsi kuulostaa todella hyvältä ja peukut on pystyssä, että perustaisit kiinteän myymälän Kuopion sisustustarjontaa laajentamaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...