tiistai 6. syyskuuta 2016

DIY työpöytä

DIY work tableryijy
 Toinen makuuhuoneemme on ollut kaaoksessa. Kaaos on itseasiassa melko lievä ilmaus sille, että huonetta ovat koristaneet lastenvaunut, työpaperit ja oikeastaan kaikki ylimääräinen roina, jota ei varastoon asti ole viety. Myös huoneen järjestys tympi pitkään ja syksyn tullen onkin möbleerattu oikein kunnolla ja myös "pikkuhuone" on saanut osansa käsittelystä.

Aiemmin mainitsin tulevaisuuden suunnitelmistani ja uusien projektien myötä tarvitsin myös työpöytää. Läppäri on tähän asti seilannut mukanani sohvalta keittiön pöydälle ja kaikenmoiset DIY-projektit ovat levittäytyneet ympäri asuntoa. Tästä syystä kaipasinkin omaa pientä nurkkausta, johon voisin rauhassa vetäytyä omiin projekteihini.

Ehdottomasti suurin haaste työpisteelle on pieni tila. Työpisteen vieressä sijaitsee ovi vaatehuoneeseen, joten pöydälle syvyyttä tuli vain 30cm. Mitoitukseltaan en löytänyt sopivaa pöytää oikein mistään, joten DIY-projektiksihan se meni. Onneksi on IKEA ja valmiit liimapuulevyt. Pöydälle kertyi hintaa noin 14 euroa ja hyllytarpeetkin löytyivät jo kotoa ennestään. Nuo mustat hyllynkannattimet ovat samaa sarjaa olohuoneen hyllyjen kanssa ja mustat kaunottaret löytyivät Tampereen reissulla Domdomista.
DIY työpöytä


DIY työpöytä
 Pikkuhuone toimii työtilan lisäksi myös vierashuoneena. Työpisteen lisäksi huoneesta löytyykin levitettävä sohva sekä säilytyskalusteita. Jossain vaiheessa huone muuntuu lastenhuoneeksi Pojulle, mutta vielä ei ole sen aika.  Siihen asti aion täysillä fiilistellä omaa työhuonettani ja levitellä sinne projektini. Onneksi tähänkin huoneeseen toimii pikasiivous: oven sulkeminen.

3 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Tähän vieras/työhuoneeseen ja koko talouteen tulee aina enemmän kuin mielellään kylään <3

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...