torstai 8. syyskuuta 2016

DIY-amppeli ja vakava vihermania

muotopuolia makramee

 Tämän hetken vakavimmat sisustusvinkaukseni ovat viherkasvit ja makramee-työt. Seiniämme koristaakin jo muutama erilainen ryijy ja makramee, mutta nyt halusin yhdistää makrameet sekä viherkasvit ja päätin tehdä amppelin.

Amppeleita näkyy sisustuksessa tällä hetkellä todella paljon ja niiden tekeminen on melko helppoa. Ohjeita nöytyy netin uumenista hyvinkin paljon, mutta tällä kertaa sovelsin ja tein amppelin oman vision pohjalta. Amppelit ovat myös edullinen DIY-projekti. Itse käytin jämälankaa ja askartelukaapin perukoilta löytyviä puuhelmiä, joten kustannuksia niistä ei juurikaan synny.Seuraavaksi alankin näpertämään kokonaista amppeliarmeijaa olohuoneen nurkkaa rehevöittämään. Luotan vakaasti siihen, että amppelirykelmä viherkasveineen vie huomion pois rumista kaiuttimista. Olkoon tämä siis edullinen vinkki, kuinka hämätä kaiuttimet piiloon.

Vihermania on levinnyt salakavalasti ympäri kotia ja ilokseni niitä alkaakin löytyä jo joka huoneesta. Tuleva talvi tuo tälle viherpiipertäjälle omat haasteensa, mutta toivotaan, että kukkaseni säilyvät hengissä pimeän talven ylitse. Viherkasveista innostuneille on Kuopioon auennut uusi paratiisi: Plantagen avasi uuden myymälän Päivärantaan. Uusi myymälä on käyty katsastamassa jo heti ensimmäisenä aamuna ja mukaan tarttuikin uusi kasvi. Se komistus kyllä ansaitsee aivan oman postauksensa, joten pian luvassa kurkistus makuuhuoneemme puolelle. Sehän onkin minulta vielä kokonaan esittelemättä! Inspiroivaa torstaita :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...