tiistai 13. syyskuuta 2016

Altakasteluruukun uusi ilme


vesimarmorointi

DIY marble

Orthex

Valkoiset, muoviset altakasteluruukut ovat varmasti kaikille tuttuja. Muotokieleltään simppelit ja designklassikoksi tituleerattavat ruukut tuovat kuitenkin itselleni mieleen koulut ja sairaalat. Näitä ruukkuja, kun on julkitiloissa tottunut näkemään. Nykyään ruukkuja saa myös harmaina ja mustina mikä on todellinen ilouutinen meille kaikille vihermaanikoille ja molempia värejä meidänkin kodista löytyy. Hienoa, että  Orthex on päivittänyt klassikkonsa uudelle vuosituhannelle.

Varastoistani löytyi kuitenkin yksi valkoinen ruukku, joka pääsi kaveriksi viimeisimmälle viherhankinnalleni eli suurelle peikonlehdelle. Kerroin viime viikolla, että teimme visiitin Plantagenin avajaisiin ja täytyihän avajaistarjoukset käyttää hyväksi. Mukaani siis tarttui komea peikonlehti, joka pääsi meidän makkariin tuomaan vehreyttä. Peikonlehti viihtyy hyvin tasaisessa kosteudessa, joten altakasteluruukku on sille loistava kumppani. Halusin kuitenkin jotenkin uudistaa valkoista ruukkua ja muistin tämän loistavan kikan, kuinka kynsilakalla voi marmoroida esineitä. Kyllä, luit aivan oikein: kuviointi on tehty kynsilakalla. Täältä löydät havainnollistavan videon. Mielessä muhii jo uusia kohteita tälle koukuttavalle ja todella helpolle projektille. Loistava tapa käyttää vanhat kynsilakat ja saada persoonallisia sisustusesineitä.

diy marble


Tänä vuonna minulta jäi valitettavasti Habitare väliin. Olenkin kieli pitkällä seurannut blogien reportaaseja paikan päältä ja harmitellut etten ollut paikalla. Tosin syy kotiin jäämiselleni on mitä parhain, joten tämä tuleva nelinkertainen täti ei kuitenkaan ole moksiskaan. Olen ollut aktiivinen kävijä vuosien ajan ja kuvien perusteella näyttää, että tänä vuonna messuilla puhalsivat uudet tuulet. Valkoisen sijaan on nähty voimakkaita värejä ja tämä värikuume on myös iskenyt tähän sisustajaan. Olen kesän mittaan makustellut tuon makuuhuoneen seinän maalaamista jollain vahvalla sävyllä. Tällä hetkellä listan kärjessä pyörivät voimakkaat sinisen ja vihreän sävyt. Täytynee käydä maalikaupoilla hieman värilastuja hakemassa. Pohdintaa maaleista siis tulossa varmastikin myös blogin puolelle.

Keinutuoli on muuttanut talveksi makuuhuoneen puolelle, kuten yhdessä kuvassa vilahtaakin. Olohuoneessa puhaltavat pian uudet tuulet, kun rottinkituolit muuttavat terassilta sisätiloihin. Ihanaa tämä mööbleeraus! Onneksi olemme kalustehankintoja tehdessä miettineet kalusteille aina useamman sijoituskohteen ja huomioineet sen kalusteiden mitoituksissa. Tällä tavoin kalusteita on helppo siirtää huoneista toisiin ja pääseen toteuttamaan sisustusvimmojani ilman uusia hankintoja. Taidanpä lähteäkin toteuttamaan sitä projektia seuraavaksi..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...