lauantai 20. elokuuta 2016

Puuttuva palanen

Olohuoneessa on vihdoin muutama puuttuva palanen loksahtanut kohdalleen. Tyhjä seinä on häirinnyt silmääni, mutta en ole myöskään halunnut laittaa siihen mitään väliaikaisratkaisua. Olen sinnikkäästi odottanut, että se täydellinen juttu löytyy ja nyt se on vihdoin löytynyt. Olin toivonut avohyllyjä olohuoneeseen ja mielessäni oli pitkään klassinen String-hylly. Sille on kuitenkin käynyt ikävästi niin, että näen sitä joka paikassa ja tämän vuoksi toivoin, että löytäisin meille jotain muuta.

Bongasin House Doctorin Apart-hyllynkannattimet ensimmäistä kertaa Rautatieläistalosta ja ne veivät välittömästi sydämeni. Kuinka simppelit, sirot ja kauniit. Ja mikäpä näiden kaveriksi sopisi paremmin, kuin se rakastamani vaneri. Helsingin reissulta nappasin kannakkeet mukaani ja eteisen kaappiprojektista jäi sopivasti myös vaneria tähteeksi, joten hyllyt saatiin vihdoin seinälle. Täytyy kyllä sanoa, että pidän niistä todella paljon ja messinkiset kannakkeet ovat nostattaneet pienoista messinkimaniaa täällä suunnassa. Kolahtaako messinki sinuunkin?

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistin vahingossa kommentin :) Mutta hyllyjä siinä ihastelin ja tiedustelin, että mistä Helsingistä kannattimia voi ostaa?

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...