maanantai 1. elokuuta 2016

Elokuun ensimmäinen

Elokuun ensimmäinen. Yhtäkkiä huomaa, kuinka illat pimenevät ja luonnossa tuoksuu alkava syksy. Ensimmäiset krysanteemit on istutettu ja muratti on salakavalasti kasvattanut lonkeroitaan lattianrajaan saakka. Ruusupapu kasvattaa satoaan ja pudottaa oranssina hehkuvat kukkansa multaan tehden tilaa pitkille pavuilleen.

Miehen kesäloma alkoi virallisesti tänään ja elokuusta aiotaan ottaa kaikki irti. Toivomme aurinkoisia päiviä ja tunnelmallisia iltoja. Rakastan syksyä ja elokuu on ihanaa aikaa lomailla. Siinä yhdistyvät kesän ja syksyn parhaat puolet.
Alennusmyynnit palkitsivat jälleen ja mukaan on tarttunut kaksi himotuslistalta löytynyttä kaunotarta. Ensimmäinen on kuvissa vilahtava olkikassi, joka hurmasi minut tupsuillaan heti alkukesän ensikohtaamisella. Hinnan ollessa turhan suolainen päätin jäädä odottelemaan josko kohtalo puuttuisi peliin kesän aikana. Tällä viikolla odotus vihdoin palkittiin ja kaunotar lähti mukaani kassalle roiman alennuksen kera.
Toisen alennuslöydön teimme Helsingin reissulta. Ennen junaan lähtöä teimme perinteisen Stockmannin kierroksen ja iskimme miehen kanssa silmälle rottinkirahiin, jota terassin nojatuolit ovat jo jonkin aikaa etsiskelleet. Päätös oli nopeasti tehty ja rahi köytettiin kiinni lastenvaunuihin ja matka junaan jatkui. Samalla todettiin, että kyllä ne lastenvaunut on shoppaillessa melkoisen näppärät!
parolan rottinki

Terassi pukeutuu pikkuhiljaa syysasuun ja nojatuolit kutsuvat nauttimaan pimenevistä illoista viinilasin ääreen. Seuraavaksi taidankin kaivella lyhdyt esille..

Oletko jo valmistautunut elokuuhun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...