perjantai 13. toukokuuta 2016

Sekaisin parsasta

Kevään tullen parsainnostukseni on lähtenyt aivan käsistä. Toki asiaan on tainnut vaikuttaa myös lähikaupan hullunhalpa parsatarjous. Tällä kertaa lounaaksi valmistui parsawokkia, joka valmistui hetkessä lepyttelemään kurnivaa vatsaani.

 

Pähkinäinen parsawok (kahdelle)

2 annosta täysjyvänuudeleita
Tankoparsaa (noin 1/2 punttia nälän ja parsanhimon mukaan..)
1 avokado
pieni kourallinen saksanpähkinöitä
1/2 dl fetajuustoa
2 rkl soijaa
2-3 rkl sitruunan mehua

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Kuumenna pannu kuumaksi ja wokkaa paloiteltu parsa pikaisesti. (Kuori parsa tarpeen mukaan ennakkoon). Parsan pitää jäädä rapsakaksi, joten elä kypsennä sitä liikaa. Lisää joukkoon pähkinät ja paahda niitäkin hetki. Lisää joukkoon keitetyt nuudelit, pilkottu avokado ja murustettu fetajuusto. Mausta soijalla ja sitruunalla. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...