perjantai 17. helmikuuta 2017

Inspiraatiota menneiltä vuosilta


Muotopuolia

Tarjosivat tänään sisustuslehdet parin vuoden takaa. Sivuilla esiteltiin Tukholman messujen uutuudet ja sesongin kauneimmat sävyt. Jos vuosilukua ei katsoisi, niin nopealla vilkaisulla ei eroa tähän päivään heti huomaisi. 

Olen aiemmin tilannut säännöllisesti lehtiä ja onnekseni säästänyt niistä parhaat palat. Näihin pari vuotta vanhoihin lehtiin on nyt ihana palata inspiraatiota hakemaan. Lehdet näyttävät tuoreilta ja ideat tuntuvat persoonallisemmilta, kun ne eivät ole aivan sitä "viimeistä huutoa". Huomasinkin juuri, että en ole ostanut yhtään sisustuslehteä yli vuoteen. Muistan saaneeni pienen sisustusähkyn, kun tilasin lehtiä. Tuntui, että kodit alkoivat toistaa toisiaan ja kaikilla on sitä tämän hetken tyyliä. Vanhat lehdet monesti tarjoavat uusia elämyksiä, koska niistä puuttuvat kokonaan ne tämän hetken trendituotteet. Ne avaavat silmiä sellaisille tuotteille, joita ensi näkemällä voisi pitää ruminakin. Vanhoissa lehdissä ja oikeassa ympäristössä nekin pääsevät oikeuksiinsa. 

Olisi mielenkiintoista kerätä itselleen sisustuslehtien kokoelma, jossa olisi yksi lehti yhdeltä vuodelta. Kymmenen vuoden päästä olisi upea selailla lehtikokoelmaa ja imeä inspiraatiota eri vuosilta. Lehtien sivuilta voisi ammentaa ideoita ihanista väriyhdistelmistä ja eri aikakausien trendeistä. Hmm.. Pitääköhän viikonlopun kunniaksi hakea yksi sisustuslehti tätä vuotta kuvastamaan? 

muotopuolia_tulppaani

Kuvissa vilahtava vaasi on hyvä esimerkki vanhan kierrätyksestä. Tämä keraaminen vaasi löytyi aikanaan kirpparilta ja maksoi 20 senttiä. Kyllä, vanhassa rahassa reilun markan. Nyt se on taas hyvinkin trendikäs, kun keramiikka ja ruskea valtaavat sisustuslehtiä. Että näin ne trendit kiertää kehää. Elä siis luovu toivosta jos kodissasi majailee jokin ruma inhokkitavara. Parin vuoden päästä se voi olla taas hyvinkin kaunis ja silmää miellyttävä :)

Aurinkoista ja inspiroivaa viikonloppua! Minä saan nauttia rakkaan ystävän vierailusta koko viikonlopun ajan <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...