perjantai 24. maaliskuuta 2017

Inspiraation poikasia

Hups! Kylläpä blogitauko hujahti, kuin varkain hieman pidemmäksi. Mutta hengissä ja hyvissä voimissa täällä ollaan. Äkkilähdön voimin varattu Espanjan loma toi hieman kiireitä arkeen ja työhön, jonka vuoksi viimeiset viikot on pidetty blogilomaa. Lomasta voisinkin teille kertoa hieman lisää myöhemmin, mutta nyt hieman sisustusinspiraation poikasia.

Koti tuntuu kokonaan uudelta, kun näyttävimmät pinnat vaihtoivat väriä. Sisustusinspiraatio on tällä hetkellä huipussaan ja oma koti tuntuu jälleen entistä enemmän omanlaiselta. Ihana tunne! Kyllä huomaa, kuinka aurinko tuo aivan valtavasti energiaa ja sen säteet ovat myös herättäneet uinuvan sisustuskärpäsen. Ai ai, mitähän tämä kevät tuokaan vielä tullessaan.

Olen myös ollut melkoisen siivousvimman kourissa. Auringonvalo on jälleen paljastanut karun todellisuuden. Talvinen ihana hygge on hetkessä vaihtunut pieniin sormenjälkiin ikkunoissa ja pölyyn kaikilla pinnoilla. Mutta en todellakaan valita. Siivousvimma on saanut aikaan mahtavia juttuja ja kotona on moni palanen vaihtanut paikkaansa viimeisten viikkojen aikana.  Minulla on teille vaikka mitä kerrottavaa.

Mutta mennään vielä hetkeksi niihin inspiraation poikasiin.

Alkavan kevään suosikkijuttujani ovat:
- murretut sävyt
- messinki
- peilit
- viherkasvit

uusialehtiä -

peikonlehti

Mitä suosikkeja sinun listaltasi löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...