sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Viikon parhaat

Tällä viikolla on tapahtunut monta pientä ja vähän isompaakin juttua, joista ajattelin kertoilla teille. Muutenkin voisi olla paikallaan kertoilla kuulumisiani, jotta pääsette paremmin kärryille touhuistani.

Uuden ajan alku
Äitiysloma loppui virallisesti tällä viikolla. Nyt olen siis hoitovapaalla ja luonnollisestikin se tuo aivan uudet kuvionsa. Loppuvuosi ainakin kuluu vielä kotona ja tarkoitus on nauttia siitä täysin palkein. Pieni Herra on hauskaa seuraa ja päivittäin saa höpötellä ja naureskellä tälle seuramiehelle. Olenkin vinkannut, että äitiysloma on saanut minussa melkoista luovuudenpuuskaa käyntiin ja parhaillaan on sen puuskan aikaansaannokset tuotannossa. Kerron niistä lisää, kunhan julkaistavaa vain on. Niiiiin jännittävää!


Vauva-arkea
Poju täyttää pian 9 kuukautta ja tällä hetkellä elellään vaihetta, jossa tuntemattomia vähän vierastetaan ja äiti on muutenkin pop. Ei tarvitse, kuin kadota näköpiiristä ja jo alkaa komennus kuulua. Kyseessä toki on ohimenevä vaihe ja nyt odotellaankin milloin näin käy ja seuraava vaihe tulee tilalle. Pojun uusina taitoina on istumaan nouseminen ja kontillaan pyöriminen vaihtunee aivan piakkoin varsinaiseksi konttaamiseksi. Meillä ei näköjään ryömitä ollenkaan vaan siirrytään suoraan konttaamaan. Noh, kaikki omalla tyylillään.

Perjantaikimppu
Lidl ilahdutti jälleen ja liljakimppu irtosi reippaalla vitosella. Kotiäidin iloja ovat ehdottomasti markettikimput ja edullinen ilmakuivattu kinkku. Pikkurahalla saa välillä luksusta. Tällä kertaa se ilmakuivattu kinkku päätyi pizzaan. Viikonlopun paheita sekin..


Tulevat menot
Olen melko vähänlaisesti käynyt ulkona vauva-aikana ja täytyykin sanoa, että nyt syksylle suunnitellut menot ovat senkin takia erityisesti mieleeni. Ensi viikolla on Anna Puun konsertti, johon yhdistetty ravintolailta tulee kyllä täydelliseen vaiheeseen. Ensi kuulle on myös suunnitteilla opiskeluporukan vuosikokous, joten ohjelmaa riittää poikkeuksellisen paljon. Huvittava ajatella, että vain muutama vuosi sitten oli menoa ja ohjelmaa joka viikolle. Nyt muutama ilta parissa kuukaudessa tuntuu ennennäkemättömän paljolta. Niin ne ajat taitavat vauvan myötä muuttua..

Syysistutukset
Piha on valmisteltu talven tuloon ja myös etukuistille on viimein tehty syysistutukset. Värimaailma noudattelee tällä kertaa valkoisen ja violetin sävyjä. Violettina hehkuvat koristekaalit ja herkemmät vaalean violetit sekä valkoiset callunat saivat kaverikseen hopealankaa. Etukuistilta puuttuu vielä matto ja se olisikin nyt etsinnässä. Myös perinteinen kranssi täytyy talven varalle tehdä ja tänään onkin käyty etsimässä luonnosta siihen aineksia.


Sunnuntai meneekin auringosta nauttiessa ja tänään suuntasimmekin jo aamusta retkeilemään. Hieman myös houkuttelee tuo kätköistä esiin kaivettu ompelukone, joka pääsikin tällä viikolla jo tositoimiin. Ompelin Pojulle housut ja pipon Lastenvaate Pop Upista ostetusta trikoosta. Voisinkin kenties esitellä ne teille omassa postauksessaan. Houkuttelisi myös löytää helppoja ohjeita, joita tällainen noviisikin osaisi ommella. Varsinkin lastenvaatteiden teko houkuttaa kovasti, koska niin saisi persoonallisia vaatteita. Nyt olisikin loistava aika aloittaa joululahjavalmistelut. Minulla on joka vuosi tavoitteena tehdä jotain lahjoja itse, joten näin hyvissä ajoin kannattaisi kyllä aloittaa. Varsinkin aikuisille tykkään tehdä syötäviä lahjoja ja voisipa tällä viikolla itse tehty pähkinävoi kuulua herkkukoreihin tänä vuonna.

muotopuolia


Ja viimeisenä haluan kippistellä Muotopuolille!
Viikonloppuna myös skoolasin tälle uudelle ihanalle harrastukselle, blogilleni. Olen ollut aivan häkeltynyt kuinka paljon kävijöitä tänne onkaan eksynyt. Kiitos siis kaikille, jotka käytte juttujani lukemassa. Ette uskokaan kuinka iloiseksi se minut tekee. Olisi myös ihana kuulla ketä siellä ruudun toisella puolella on. Olisin siis erittäin ilahtunut, jos jätät terveisesi kommenttilaatikkoon. 

Aurinkoista sunnuntaita!
2 kommenttia:

  1. Mukavaa lukea kuulumisia ja arjenluksus kukkien muodossa on kyllä ihan parasta! Syysterveiset Helsingistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja terveiset takaisin Helsinkiin. Täällä muhii mielessä etelän reissu, joten katsotaanpa milloin juna kuljettaa meitä sinne päin. Se se vasta olisi luksusta :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...