tiistai 18. lokakuuta 2016

Maali tekee ihmeitä
Spray-maali on kaikkien DIY-naisten vakiovaruste. Maali toimii useilla eri materiaaleilla ja maalaaminen on helppoa sekä nopeaa. Usein pelkkä värin vaihtaminen tuo vanhoihin tavaroihin aivan uutta potkua. Kokeileppa vaikka maalata säilykepurkkeja kynäpurkeiksi tai uudista kirppislöytö uudella maalikerroksella

Tällä kertaa tuunattavaksi pääsivät Ikean muoviset tarrakoukut. Musta maali peitti alleen melkoisen värikkäät koukut, jotka eivät ihan meidän eteiseen passanneet. Tarrakiinnityksestä plussaa, ei tarvitse rei'ittää seiniä ja epäilisin, että tarrat kestävät kevyessä käytössä. Sateenvarjoille, kauppakassille ja lastenvaatteille on nyt oma naulakkonsa. 

Voin suositella todella lämpimästi Molotow Premium spray-maaleja. Erittäin laadukas lopputulos ja hinta edullinen. Jopa mieheni hämmästeli, että olenko todella maalannut nämä itse. Kuopiossa näitä myy Moocb

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. Täytyypä kokeilla, spraymaaleissa kun on jättimäisiä eroja! Tällä voisikin onnistua pinnatuolin pinnojen maalaus ilman ärräpäitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulehan kertomaan kuinka projektissa sitten kävi :) Moocb myy myös erilaisia suuttimia, joten kannattaa ostaa niitäkin kokeiluun. Varsinkin suuremmille pinnoille löytyy erikoissuuttimet, joista voisi olla apua.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...