perjantai 7. lokakuuta 2016

Syksyn sävyjä


Luonto on värikkäimmillään vielä hetken. Pian loputkin lehdet tippuvat ja alastomat puut odottavat lumipeitettään. Syksyn tullen myös kodin puolella sävyt syvenevät ja tunnelma muuttuu rauhallisemmaksi. Tuikut kaivetaan kaapin perukoilta esille ja tarkistetaan kynttilävarastot. Torkkupeitot löytävät tiensä sohvan nurkkaan ja lampaantaljat levitetään rahille lämmittämään viluisia jalkoja.

Huomaan, että sekä sisustuksessa, että omassa pukeutumisessa suosin enemmän syviä sävyjä, kuin pehmeän pastellisia. Mystiset jalokiven sävyt kiehtovat vuodesta toiseen ja varsinkin näin syksyllä ne ovat erittäin ajankohtaisia. Leijonan keltainen, smaragdin vihreä ja koboltin sininen kiehtovat ja ovat kaunis pari vaalealle puulle ja mustalle. Olen jo muutaman vuoden ollut ihastunut samettiin ja meiltä löytyykin muutama samettityyny. Voin suositella nuita H&M Homen tyynynpäällisiä. Edullinen hinta, passeli koko (50x50 cm) sekä loistavat sävyt.

Ylväät liljat valikoituivat eilen mukaani, kun satsasin itseeni ja hankin viikonloppukimpun. Näin kotona ollessa ei viikonlopuilla ole aivan samanlaista vapauden merkitystä, kuin työelämässä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että vapaa-aikaa tai ei, niin viikonloput ovat aina juhlan arvoisia. Perjantaikimppu on siis vähintäänkin ansaittu arkiviikon päätteeksi ja se tuo sopivasti pientä luksusta muutoin niin samalla lailla soljuviin päiviin.

Aurinkoista ja inspiroivaa viikonloppua ruudun sille puolelle. Minä olen Pojun kanssa kotona kaksin viikonlopun ajan, joten epäilemättä keksin jonkun uuden projektin viikonlopun puhteeksi. Tänään tein pitkästä aikaa pähkinävoita sekä banaanileipää. Olen myös hieman hämmentynyt, kuinka paljon lukijoita tänne onkaan päätynyt. Kiitos, käyntisi täällä merkkaa aivan valtavasti. On upea tietää, etten kirjoita vain nettiavaruuden aalloille. Toivottavasti viikonlopussasi on mukavia juttuja tiedossa. Olisi kiva kuulla sinusta lisää, joten jos vain uskaltaudut, niin jätä ihmeessä ajatuksesi kommenttilaatikkoon.


Vinkki vielä Kuopiolaisille ja lähiseuduille: Muistattehan keskustan Hilpeet pilleet ja Pop Up Kuopio-tapahtuman? Lauantaina on viimeinen päivä shoppailla Pop Upien maailmassa ja tehdä muutenkin hyviä löytöjä keskustan kivijalkaliikkeistä. Kipaiskaa siis keskustan humuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...