maanantai 4. heinäkuuta 2016

Keskikesän muisteloita

Juhannus, aurinko ja kesä ovat vieneet minut totaalisesti maalaiselämän pauloihin. Juhannus vietettiin Siirtolassa ja sen jälkeen suunnattiinkin toiselle mökille. Maalaiselämä on ihanaa ja netittömyys tekee välillä hyvää. Täytyy kyllä myöntää, että sen verran tässä ollaan nettiin kietoutuneita, että parin päivän jälkeen alkaa kovasti tehdä mieli vierailla kirkonkylällä, että pääsee verkon äärelle viimeisimpiä kuulumisia tarkastamaan.

Huomasin myös, kuinka tästä bloggaamisesta on alkanut jo tulla tapa. Parin päivän jälkeen alkoi sormet oikein syyhyämään ja aivot raksuttamaan uusia aiheita miettiessä. Kameran muistikortti täyttyi kuvista ja tässäpä teillekin hieman maistiaisia meidän juhannuksesta.

Juhannukseen kuuluu ehdottomasti pavlova, joka tällä kertaa sai kruunukseen raparperihilloa, kermaa ja tuoreita marjoja.

 Juhannuksena nautittiin uskomattoman upeasta säästä ja Nuasjärvi oli ennätyksellisen tyyni. Lapset nauttivat vesileikeistä ja naurunremakka kuului varmaan Sotkamoon saakka.

 Juhannuksena juhlittiin myös siskonpojan synttäreitä, kun mittariin tuli 2 vuotta
Rakastan näitä Siirtolan ruutuikkunoita. Ikkunalasit ovat suupuhallettuja, joka tuo oman lisänsä niiden viehättävyyteen.

Jotta tässä ei liikaa päästä kaupungistumaan, niin viikonloppuna on luvassa Siirtolan perinteiset kesäjuhlat. Juhlat saivat alkunsa meidän kahden vuoden takaisista häistä, jotka järjestetiin Siirtolan pihamaalla rentojen puutarhajuhlien merkeissä. Juhlia varten hankittiin suuri juhlateltta, jota päätettiin hyödyntää jatkossa joka kesä Siirtolan kesäjuhlien muodossa. Tänä vuonna teemana on äitini ja kummitätini 60-vuotisjuhlat. Pääsette pian siis kurkistamaan juhlajärjestelyihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...