tiistai 21. kesäkuuta 2016

Uuden opettelua ja oivalluksia

Muotopuolia-blogini on nyt ollut maailmalla 2,5 kuukautta. Olen huomannut, että bloggaaminen todella on uuden opettelua koko ajan. Blogin ulkoasua voi pyöritellä tuntikausia ja uutta postausta tehdessä kuluu helposti tovi jos toinenkin. Kävijätilastoja on jännittävää seurata ja riemunkiljahduksia aiheuttaa, kun huomaa, että kyllä näitä postauksia joku lukee.

Eilen leukani loksahti, kun Facebookissa huomasin, että SPR Kontti oli jakanut minun postaukseni omilla sivuillaan. He olivat huomanneet DIY-postaukseni ja jakaneet sen edelleen. Olen edelleenkin aivan ällikällä lyöty, kun joku tuttava sanoo kokeilleensa reseptiäni tai muutoin kommentoi blogiani. Kyllähän sen tietää, että täysin julkinen tämä on, mutta iloiseksi se vain tekee, kun kuulee kommentteja blogistani. 

Välillä mietin kovasti pitäisikö blogiani rajata jotenkin. Onko Muotopuolia sisustus-, ruoka-, lifestyle- vaiko kaikkea siltä väliltä-blogi? Olenkin tullut tulokseen, että ehkäpä jatkan tällä linjalla. Kirjoitan niistä asioista mitä elämässäni eteen tulee. Välillä linjoille putkahtaa reseptejä tai sisustamista, toisinaan kirjoitan vauva-arjesta. Ehkäpä siitä syntyy sopiva soppa nimeltä Muotopuolia.

Juhannuksena aionkin kilistellä blogini kunniaksi. Olen niin iloinen, että vihdoinkin aloitin tämän uuden harrastuksen. Haluan kehittyä tässä koko ajan ja tuottaa mielenkiintoista ja inspiroivaa sisältöä. Haluaisin myös kuulla mitä sinä olet blogistani mieltä. Mitä kehitettävää löytyy tai mistä toivoisit postauksia? Voit myös ihan vaan sanoa, että "Hei, minä olen täällä!". Kommentit piristävät aivan valtavasti ja olisi ihana kuulla mitä mieltä näistä postauksista ollaan.
 Tällä kertaa kuvituksena toimivat sekalaiset kännykkäräpsyt. Täällä ollaan jo juhannusfiiliksissä ja suunnitellaan juhannuksen rosvopaistia. Pian kippistellään ja herkutellaan blogiharrastuksen kunniaksi!


1 kommentti:

  1. Jatka vain samaan malliin! Juuri sopivasti arkea ja erilaisia teemapostauksia, just hyvä näin :) Ja kauniita kuvia!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...