perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kirppisaarteita

Olen innokas kirpputoreilla kävijä. Sisustukseen tulee luonnostaan kerroksellisuutta, kun tavaroita löytää eri aikakausilta ja hyvinkin pienellä rahalla voi löytää tämänkin hetken trendikkäimmät tuotteet. Kesä on ollut tähän mennessä kerrassaan loistokas mitä tulee kirppislöytöihin. Välillähän käy niin, että pitkiin aikoihin ei löydy yhtikäs mitään. Toisinaan taas kirppistuuri iskee monta kertaa peräjälkeen.


Olohuoneen esittelyn yhteydessä vilahtikin jo kuva marmorisesta tarjottimesta. Olen ollut vähän hitaasti lämpiävä marmorille.  Eniten pidän mustasta tai vihreästä marmorista. Törmäsin kuitenkin Kontissa tähän marmoritarjottimeen ja  hintalapussa komeileva 2,50€  teki viimeisen silauksen. Tarjotin lähti siis kokeiluun ja kyllä tälle käyttöä löytyy ainakin keittiön puolella.


Toisen kauniin löydön tein Vuokatin kirpputorilta. Yleensä tiedän välittömästi, kun jonkin tuotteen näen, että tämän minä haluan ja tämä meille sopii. Tätä jäin kuitenkin pohtimaan ja kotimatkalla täytyi koukata vielä kirpparin kautta ja onneksi se siellä oli. Musta keraaminen pullo on kaunis vaasina ja ihan sellaisenaankin. Tämä on epäilemättä niitä matkamuistoja, joita ulkomailta ostetaan ja jotka eivät sitten oikein kotiin sovikaan. Onneksi tämä nyt löysi tiensä meille ja se kyllä mielestäni sopii täydellisesti meidän kotiin. Tätä kuvaa katsoessani en kyllä voi ymmärtää miten en tätä heti mukaani napannut! Onkohan minun kirpparisilmä vähän ruosteessa...?

Kolmas löyty ansaitsee ihan oman postauksen. Siihen pääsin myös soveltamaan tee-se-itse-taitoja. Luvassa siis DIY-postaus!

Käytkö sinä kirpputoreilla? Mikä on paras löytösi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...