torstai 21. huhtikuuta 2016

Piipahdus Satamankulmaan

Piipahdimme Pojun kanssa Satamankulmaan, jossa on parhaillaan menossa Design Weekin ohjelmaa. Erityisesti minua kiinnosti Korugrafia näyttely. Näyttelyssä on yhdistetty korut ja tanssillinen liike kauniisti ja korujen lisäksi tilaa koristikin kauniit valokuvat, joissa korut pääsivät osaksi tanssijoiden liikekieltä.



 Korujen materiaalina oli käytetty useita mielenkiintoisia materiaaleja: kengännauhoja, akryyliä, puuta, hopeaa. Nuorten muotoilijoiden näyttelyt ovat mielestäni todella mielenkiintoisia ja varsinkin korumuotoilun saralta voi löytää todellisia helmiä. Täällä kannattaa kyllä ehdottomasti piipahtaa.




Näyttelyn lisäksi Satamankulmassa oli myös Mirka Nyrhisen Vanha Narttu-tuotteita sekä Design X Outletin Pop Up-myymälä. Varsinkin Vanha Narttu-mallisto nosti hymyn huulilleni. Pystykorvat kuuluvat saumattomasti lapsuuteeni, joten printti viehätti ja yllätti. Malliston pussukka olisi näyttävä käsilaukku tylsemmän asun piristykseksi. Suurempaan printti-iloitteluun vaikkapa mekon muodossa minusta ei taitaisi olla :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...